Търсене
  • Martina Ognyanova

5 ХИГИЕННИ НАВИКА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Грижа за хигиената на бебето

1. Грижа за лицето на бебето.

Бебетата имат най-очарователните лица. Въпреки това, бебетата могат да бъдат твърде малки за баня, така че е добре да имате под ръка топла кърпа. С топла вода трябва да избършете челото, бузите и брадичката. Не търкайте лицето на бебето, тъй като кожата му е чувствителна. Ако има нещо на лицето си, топлата вода ще го омекоти, за да можете да го изтриете.

Уверете се, че сте измили и вратлето на бебето. Тази област често се пренебрегва и може да стане много мръсна. Тъй като бебетата се лигавят, плюят, гънчиците на нежната кожа може да се раздразнят ако не се измият. Не забравяйте, че почистващия продукт трябва да е изключително деликатен. Ние препоръчваме горещо и от личен опит Шампоана за коса и тяло на Azeta Bio. Той е изключително нежен към кожата и успокоява раздразнената кожа. Без сулфати, парабени и изкуствени аромати. Друг изключитекно нежен продукт към бебешката кожа е Оризовото нишесте за вана.

Изберете време, в което бебето ви е в прекрасно настроение, за да започнете почистването на лицето. Тогава имате възможност да правите маймунджалъци на воля и дори да пеете като начин да ги развеселите. А ако гънчиците на вратлето вече са се подсякли, използвайте Течния

талк Azeta Bio- изключителен!

1 преглед0 коментари

Последни публикации

Виж всички