Търсене
  • Martina Ognyanova

Какво да правим против стрии?

Какво е Решението на Природата Против Неприятните Стрии

Стриите представляват несъвършенство, характерно за много хора. Стриите не правят разлика между мъже и жени и могат да се появят и при млади и при стари хора. Това са несъвършенства, които се образуват, когато кожата е подложена на разтягане, което надхвърля нейната граница на еластичност, разкъсванията и дълбоките влакна на колагена се разкъсвт. Стриите могат да се появят на някои конкретни места и са причинени главно от внезапни промени в теглото, например драстична загуба на тегло или бременност. Органичния крем против стрии с масло от Инка Инчи на Италианската Органична Био Веган Безглутенова Козметика Azeta Bio е нежен крем за тяло от линията за бъдещи майки. Кремът против стрии е специфично лечение срещу стрии, което благодарение на своята богата и кремообразна текстура позволява полезен и продължителен масаж, което е жизнено важно при борбата със стрии.

Как масажа лекува стрии?

Подобно на белези и изгаряния, стриите са живи тъкани, които могат да Изчеснат при постоянна грижа. Това се сблъсква с разпространената представа, че стриите са постоянни. С постоянната грижа за премахването им, включително масаж, стриите могат да бъдат сведени до минимум и напълно да изчеснат. Масажът с крема против стрии на Azeta Bio увеличава циркулацията. Повече кръв, достъпна за тъканите, се равнява на по-добро клетъчно доставяне на хранителни вещества и отстраняване на отпадъци. Това от своя страна насърчава растежа на тъканите, като потенциално намалява видимостта на стриите. Белязаната тъкан, включително стриите, често има ограничено лимфо- и кръвоснабдяване, което означава, че е особено полезно увеличаването на кръвообращението чрез редовен масаж. Изследванията на терапевта и педагога Пийт Уитридж предполагат, че масажът насърчава развитието на нови кръвоносни съдове, причинявайки временно възпаление, последвано от ремоделиране и регенериране. Отличната грижа за кожата може да намали появата на стрии, независимо дали кожата се разтяга от бременност, наддаване на тегло или лимфедем. Кремът против стрии на Azeta Bio е особено подходящи за тази цел. Грижата за кожата с кремът против стрии на Azeta Bio при засегнатата тъкан ще предизвика непрекъснато ремоделиране. Нежното издърпване и манипулиране на стриите ще помогне за предизвикване на продължаваща ангиогенеза и ремоделиране. Както във всички области на здравето, изборът на начин на живот е от значение. Пиенето на много вода, балансираното хранене, редовните физически упражнения и постоянният сън ще подобрят външния вид на кожата. Стриите не са необичайни, така че се възползвайте от разбирането защо се появяват и как да помогнете за намаляването им.

Продуктът против стрии на Azeta Bio е идеален по време и след бременност, по време на кърмене или диета за отслабване, за да се предотврати отпускането на тъканите. Благодарение на специфичната си синергична формула, той укрепва и възстановява тонуса и еластичността на всички типове кожа. Екстрактът от алое, съдържащ се в този крем има регенериращо, противовъзпалително и успокояващо действие. Невенът помага за защита на дълбокомхидратиране на кожата, докато маслото от ший и маслото от инки инчи подхранват в дълбочина кожата, помагайки за преструктурирането на дермалната матрица. По този начин се намаляват стриите по корема, ханша, бедрата, гърдите и всички места, където са се появили. Този крем против стрии е силно препоръчван от експерти, особено по време на бременност, когато трябва да се избягва използването на продукти с химикали вътре.

По време на бременността прилива на женски хормони в кръвта променя равновесието на кожата и тя лесно се дехидратира, става по-чувствителна и раздразнима.Процесът на образуване на стрии е изцяло свързан с тези фактори. За това е изключително важно да се третира кожата с продукти, специално пригодени за подхранване, хидратиране и успокояване, всеки ден по време на бременността. Кремът против стрии на Azeta Bio с Инка Инчи е специфично лечение, което чрез своята богата и кремообразна текстура и задълбочен масаж гарантира дълги и полезни резултати.


0 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички