Решение Против Стрии

Решение Против Стрии

1 септември 2020

Стриите представляват несъвършенство, характерно за много хора. Стриите не правят разлика между мъже и жени и могат да се появят и при млади и при стари хора. Това са несъвършенства, които се образуват, когато кожата е подложена на разтягане, което надхвърля нейната граница на еластичност, разкъсванията и дълбоките влакна на колагена се разкъсвт. Стриите могат да се появят на някои конкретни места и са причинени главно от внезапни промени в теглото, например драстична загуба на тегло или бременност. Органичния крем против стрии с масло от Инка Инчи на Италианската Органична Био Веган Безглутенова Козметика Azeta Bio е нежен крем за тяло от линията за бъдещи майки. Кремът против стрии е специфично лечение срещу стрии, което благодарение на своята богата и кремообразна текстура позволява полезен и продължителен масаж, което е жизнено важно при борбата със стрии.

Как масажа лекува стрии?

Подобно на белези и изгаряния, стриите са живи тъкани, които могат да Изчеснат при постоянна грижа. Това се сблъсква с разпространената представа, че стриите са постоянни. С постоянната грижа за премахването им, включително масаж, стриите могат да бъдат сведени до минимум и напълно да изчеснат. Масажът с крема против стрии на Azeta Bio увеличава циркулацията. Повече кръв, достъпна за тъканите, се равнява на по-добро клетъчно доставяне на хранителни вещества и отстраняване на отпадъци. Това от своя страна насърчава растежа на тъканите, като потенциално намалява видимостта на стриите. Белязаната тъкан, включително стриите, често има ограничено лимфо- и кръвоснабдяване, което означава, че е особено полезно увеличаването на кръвообращението чрез редовен масаж. Изследванията на терапевта и педагога Пийт Уитридж предполагат, че масажът насърчава развитието на нови кръвоносни съдове, причинявайки временно възпаление, последвано от ремоделиране и регенериране. Отличната грижа за кожата може да намали появата на стрии, независимо дали кожата се разтяга от бременност, наддаване на тегло или лимфедем. Кремът против стрии на Azeta Bio е особено подходящи за тази цел. Грижата за кожата с кремът против стрии на Azeta Bio при засегнатата тъкан ще предизвика непрекъснато ремоделиране. Нежното издърпване и манипулиране на стриите ще помогне за предизвикване на продължаваща ангиогенеза и ремоделиране. Както във всички области на здравето, изборът на начин на живот е от значение. Пиенето на много вода, балансираното хранене, редовните физически упражнения и постоянният сън ще подобрят външния вид на кожата. Стриите не са необичайни, така че се възползвайте от разбирането защо се появяват и как да помогнете за намаляването им.
Продуктът против стрии на Azeta Bio е идеален по време и след бременност, по време на кърмене или диета за отслабване, за да се предотврати отпускането на тъканите. Благодарение на специфичната си синергична формула, той укрепва и възстановява тонуса и еластичността на всички типове кожа. Екстрактът от алое, съдържащ се в този крем има регенериращо, противовъзпалително и успокояващо действие. Невенът помага за защита на дълбокомхидратиране на кожата, докато маслото от ший и маслото от инки инчи подхранват в дълбочина кожата, помагайки за преструктурирането на дермалната матрица. По този начин се намаляват стриите по корема, ханша, бедрата, гърдите и всички места, където са се появили. Този крем против стрии е силно препоръчван от експерти, особено по време на бременност, когато трябва да се избягва използването на продукти с химикали вътре.


По време на бременност упражненията правят чудеса както за Вас, така и за Вашето бебе. Ето най-добрите и безопасни начини да се изпотите, докато очаквате най-прекрасното изживяване в живота си!

прочети още

Кожата на интимните части изисква специално внимание, що се отнася до интимната хигиената, особено в периоди на бременност или в друи периоди, свързани с хормонални промени, инфекции и пр.

прочети още

Грижа за хигиената на бебето

прочети още

Оризово Нишесте за бебешка баня

прочети още

Най-продавания бебешки продукт в Англия?

прочети още

Инка Инчи е идентифицирано като най-доброто естествено масло в природата

прочети още

Azeta Bio бе наградена за "Най- добра грижа за бебето и майката" през 2020г. за България в категория "Най-добра козметика"

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Azeta Bio - "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на XXII-те награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес"

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още