Най-Естествената Интимна Хигиена

Най-Естествената Интимна Хигиена

23 септември 2020

Кожата на интимните части изисква специално внимание, що се отнася до интимната хигиената, особено в периоди на бременност или в друи периоди, свързани с хормонални промени, инфекции и пр. Измиването с нормални сапуни или неспецифични продукти може да доведе до дисбаланс на pH в интимните части, което ги прави по-предразположени към вагинални инфекции. На пазара могат да бъдат намерени хиляди продукти, презентирани като способни да постигнат решение на този проблем, но за съжаление те често съдържат химически съставки вътре, които допълнително дразнят интимните части. Най-добрият начин, по който можем да се погрижим за интимните части е да използваме продукт с изцяло естествен състав, а другите да бъдат изхвърлени. Такъв проверен продукт е ОРГАНИЧНИЯ БЕЗОПАСЕН ИНТИМЕН ГЕЛ на Azeta bio. Той е формулиран за ежедневна интимна хигиена, нежно почиства и се бори с образуването на лоши миризми, които се появяват особено в случаи на обилно течение, вагинални секрети, инконтиненция, прекомерно изпотяване. Това е продукт, специално проектиран за бременни жени, които при хормонален дисбаланс трябва да балансират физиологичното ниво на pH на интимната зона. Маслото от чаено дърво е естествен антибактериален компонент, чието калибрирано действие осигурява по-голяма защита от раздразнения, които могат да причинят неприятни усещания, особено в някои периоди - при наличие на хормонални промени. Изключителни натурални ароматни съставки в състава на този продукт за интимна хигиена имат "прикриващо миризмата" действие. Съдържащите се естествени масла: Inca Inchi Oil и екстракт от невен, имат омекотяващи свойства, които противодействат на сухотата и помагат за поддържане на интимните части в добро състояние. Хигиената на интимните части заслужава най-сериозно внимание, най-деликатна и качествена грижа. Рискът от вагинални инфекции, особено в периоди с хормонални проблеми е силно повишен. В тези момент, а и във всеки друг, изборът на правилния продукт за интимна хигиена би могъл да бъде от решаващо значение. Интимните части са най-важната област от нашето тяло, особено по време на бременност. По тази причина грижата за нея трябва да е с особено внимание и без никакви компромиси. Продуктът за и тимна хигиена би следвало да е Органичен, Био, Веган и Без глутен, за да ни гарантира най-високо ниво на хипоалергенност. Италианската Козметика Azeta Bio е създала интимен гел, който отговаря на 100% на нашите най-високи изискванияПо време на бременност жените са особено предразположени към алергични реакции. Тогава е важно изборът на интимен гел да бъде най-чистия продукт!


По време на бременност упражненията правят чудеса както за Вас, така и за Вашето бебе. Ето най-добрите и безопасни начини да се изпотите, докато очаквате най-прекрасното изживяване в живота си!

прочети още

Грижа за хигиената на бебето

прочети още
Решение Против Стрии
1 септември 2020

Какво е Решението на Природата Против Неприятните Стрии

прочети още

Оризово Нишесте за бебешка баня

прочети още

Най-продавания бебешки продукт в Англия?

прочети още

Инка Инчи е идентифицирано като най-доброто естествено масло в природата

прочети още

Azeta Bio бе наградена за "Най- добра грижа за бебето и майката" през 2020г. за България в категория "Най-добра козметика"

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Azeta Bio - "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на XXII-те награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес"

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още