"Най-добра грижа за бебето и майката" 2020г. в категория "Най-добра козметика" - Azeta Bio

"Най-добра грижа за бебето и майката" 2020г. в категория "Най-добра козметика" - Azeta Bio

7 юли 2020

За втора поредна година Италианската Органична Био Веган Безглутенова Козметика Azeta Bio бе наградена за най-добрата козметика за бебето, майката и цялото семейство на наградите за "Мода, Стил и Бизнес", създадени по идея на великия български дизайнер Красимир Недялков. Едно от най-важните условия, за да бъде една козметика подходяща за нежната бебешка кожа е продуктите да бъдат възможно най-чисти. Същото важи и за най-добрите продукти за грижа на кожата на бременните / бъдещите майки, а също така и за козметиката за кърмачки. Оказа се, че интересът към качествената грижа за кожата на бебето и бременната не е само тема на самите родители, а за всички хора. Ние като вносители на наградената като най-добра козметика за бебето и майката - Azeta Bio, сме горди, защото се оказа, че не само ние търсим най-качествената козметика като родители, както беше само преди няколко години. Все по-увреждащите фактори на околната среда, правят кожата все по-чувствителна и по уязвима. Производители като Azeta Bio са безценните търсачи на най-новото, най-подходящото, най-доброто в грижата за все по-чувствителната кожа на бебето и на майката. Не случайно термини като Органично, Био, Веган, Безглутен са внедрени в съвременния начин на живот. Това са думи, даващи ни гаранция за качествени продукти. Най-добрата козметика за едно бебе трябва да е сертифицирана за всички тези стандарти, за да отговаря на условията на съвременния начин на живот. Вече знаем колко важно е натуралното в отглеждането на едно новородено. Всичко, което се оказва, че е най-добро за него е това, което е най-близко до природата ни. След този огромен прогрес, който човечеството беляза във всяка сфера, включитекно и в козметиката, накрая пак се връщаме към най-първото - природата. Но за да съумеем да използваме качествата на природата максимално, иновациите ни помагат за извличането на най-полезните вещества от нея. Най-добрата козметика, не най-рекламираната, а най-добрата козметика за бебета и бременни е тази, която е най-чиста, най-близка до състава на кожата, най-нежна, най-хипоалергенна. Azeta Bio отговаря на всички тези условия и е изключителна за България. Ние като родители, с проблеми в миналото с кожата на нашите дечица, препоръчваме Azeta Bio като най-добра грижа за кожата на бебето, майката и цялото семейство. Минахме по дълъг и трънлив път докато открихме единствената козметика, която ни помогна. Все повече семейства се научават и се възползват от нея. Благодарим за признанието да бъдем наградени като "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" през 2019г. и 2020г.

 

 

 

 

 

 


По време на бременност упражненията правят чудеса както за Вас, така и за Вашето бебе. Ето най-добрите и безопасни начини да се изпотите, докато очаквате най-прекрасното изживяване в живота си!

прочети още

Кожата на интимните части изисква специално внимание, що се отнася до интимната хигиената, особено в периоди на бременност или в друи периоди, свързани с хормонални промени, инфекции и пр.

прочети още

Грижа за хигиената на бебето

прочети още
Решение Против Стрии
1 септември 2020

Какво е Решението на Природата Против Неприятните Стрии

прочети още

Оризово Нишесте за бебешка баня

прочети още

Най-продавания бебешки продукт в Англия?

прочети още

Инка Инчи е идентифицирано като най-доброто естествено масло в природата

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Azeta Bio - "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на XXII-те награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес"

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още