Защо да изберем БЕЗГЛУТЕНОВА козметика?

Защо да изберем БЕЗГЛУТЕНОВА козметика?

16 август 2019

Съвременен проблем на човечеството е глутеновата непоносимост или още Целиакията. Това автоимунно заболяване е все по-срещано и в България. Най-често причина за болестта са хлебните изделия, но глутен може да присъства и в сосове, приготвени меса и напитки, както и в козметиката. На този етап единственото успешно дългосрочно лечение е премахването на глутена в ежедневието. За това изборът на сертифицирана безглутенова козметика игнорира възможна нежелана реакция.

Лятото е в разгара си и е важно да знаем каква защита от слънцето е оптимална и как да направим правилния избор на слънцезащитен продукт?

Термина "широк спектър" означава, че продуктите ще предпазват от UVA (вредни за кожата) и UVB (изгарящи) лъчи. Най-оптимална грижа дават слънцезащитни продукти сSPF 50, тези които имат по-висок SPF, не повишават значително защитата. При селекцията на козметика трябва да правим и отговорен избор! Химичните слънцезащитни съставки, които обикновено се използват в продуктите, са силно токсични за водните организми, рибите и морските животни. Слънцезащитният крем SPF 50 на Azeta Bio съдържа само натурални минерални филтри. Липсата на химически филтри прави продукта много безопасен и особено подходящ за деликатната бебешка кожа.


По време на бременност упражненията правят чудеса както за Вас, така и за Вашето бебе. Ето най-добрите и безопасни начини да се изпотите, докато очаквате най-прекрасното изживяване в живота си!

прочети още

Кожата на интимните части изисква специално внимание, що се отнася до интимната хигиената, особено в периоди на бременност или в друи периоди, свързани с хормонални промени, инфекции и пр.

прочети още

Грижа за хигиената на бебето

прочети още
Решение Против Стрии
1 септември 2020

Какво е Решението на Природата Против Неприятните Стрии

прочети още

Оризово Нишесте за бебешка баня

прочети още

Най-продавания бебешки продукт в Англия?

прочети още

Инка Инчи е идентифицирано като най-доброто естествено масло в природата

прочети още

Azeta Bio бе наградена за "Най- добра грижа за бебето и майката" през 2020г. за България в категория "Най-добра козметика"

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Azeta Bio - "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на XXII-те награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес"

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още