AZETA Bio  е отличена като "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г.

AZETA Bio е отличена като "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г.

4 юли 2019

Заслужени резултати имаше упоритата работа на екипа от фирма МАКОЛУНИ ЕООД, Ексклузувен вносител и дистрибутор за България на Azeta Bio. На 15-ти юни 2019 година Azeta Bio бе призната за "Най-добра грижа за бебето и майката" за 2019г. на годишните награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес", по идея на великия български дизайнер - Красимир Недялков. Едва от една година в България, италианският бранд се доказва като номер едно! Когато се заложи на качество, резултатите неизбежно идват!


Azeta Bio бе наградена за "Най- добра грижа за бебето и майката" през 2020г. за България в категория "Най-добра козметика"

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още