НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЕБЕШКАТА ВАНА

НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЕБЕШКАТА ВАНА

20 август 2020

НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЕБЕШКАТА ВАНА: ОРИЗОВО НИШЕСТЕ ЗА БЕБЕШКАТА БАНЯ. Оризното нишесте се получава от зърната на едноименното растение (Oryza sativa), което съдържа около 85% нишесте. Ако се добави към водата за бебешката баня, оризовото нишесте е също отлично успокояващо и омекотяващо средство за кожата на деца, със сигурност за предпочитане пред твърде агресивните сапуни, които дразнят кожата. Оризовото нишесте в бебешката вана всъщност се използва за създаване на бариера срещу бактерии, тъй като новороденото има недостатъчно киселинно рН и е много важно да се дезинфекцират и защитят най-деликатните и предразположени към разпространението на бактерии зони, които са дупето, подмишниците, лицето на бебето. Оризовото Нишесте за бебешка баня от линията Azeta bio, разтворено във водата за баня, е най-органичния деликатен разтвор за банята на вашето бебе. В допълнение към осигуряването на правилна хигиена на бебето, той е и отличен противовъзпалителен, успокояващ и омекотяващ кожата продукт. Подложен на висока степен на топлина или влажност, той има освежаващ ефект върху температурата на тялото на детето или бебето. Орисовото Нишесте за бебешка баня има и отлична абсорбираща способност. Това го прави много по-добра алтернатива на познатата ни бебешка пудра, тъй като не е склонен да затваря порите и поддържа естественото изпотяване на кожата, което е от еснциална важност при грижата за кожата на бебето. Бебешката вана е един от най-любимите и важни моменти за семейството. Необходимо е моментът с бебешката вана да бъде изпълнен с радост, смях, забавление, но и грижа. Оризовото Нишесте гарантира най-любящата и нежна бебешка вана. Така времето прекарано за този ежедневен, но вълшебен ритуал - бебешка вана ще прекарано по най-добрия начин. Органичната Био Веган и Без Глутен Козметика е едно от най-добрите неща, които можете да подарите на своето бебе. Подарявате му здрава кожа! 


По време на бременност упражненията правят чудеса както за Вас, така и за Вашето бебе. Ето най-добрите и безопасни начини да се изпотите, докато очаквате най-прекрасното изживяване в живота си!

прочети още

Кожата на интимните части изисква специално внимание, що се отнася до интимната хигиената, особено в периоди на бременност или в друи периоди, свързани с хормонални промени, инфекции и пр.

прочети още

Грижа за хигиената на бебето

прочети още
Решение Против Стрии
1 септември 2020

Какво е Решението на Природата Против Неприятните Стрии

прочети още

Най-продавания бебешки продукт в Англия?

прочети още

Инка Инчи е идентифицирано като най-доброто естествено масло в природата

прочети още

Azeta Bio бе наградена за "Най- добра грижа за бебето и майката" през 2020г. за България в категория "Най-добра козметика"

прочети още

❤️И какво е нашето изпитано предложение за решението им❤️

прочети още

Мартина Колева: Бъдещите майки в България стават все по-информирани по отношение новостите в медицинската козметика

прочети още
Атопичен дерматит
16 август 2019

Атопичният дерматит е все по-често срещано кожно заболяване. Децата са най-застрашени, като в 90% от случаите развиват атопичен дерматит преди да са навършили 5 години. Това заболяване може да протече изключително неприятно и стресиращо. Затова нежното третиране и подходящата грижа за кожата с внимание към кожната бариера е превенция и облекчава дискомфорта. Azeta Bio е идеалната превенция и съпътства лечението му. Например органичната бебешка вана с оризово нишесте създава добра кожна бариера срещу бактериите и има свойствата да успокои и омекоти кожата. Най-деликатните части на тялото на бебето са дупето, подмишниците и лицето, те са по-уязвими към разпространение на бактерии.Този продукт осигурява правилна хигиена, като същевременно е отлично противовъзпалително, успокояващо и омекотяващо кожата средство. То също има отлична абсорбираща способност и може да се използва вместо бебешка пудра, тъй като затваря порите.

прочети още

Azeta Bio - "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на XXII-те награди за "Мода, Стил и Шоу Бизнес"

прочети още

Участие на Azta Bio България в предаването "Училище за родители" по ТВ Евроком, с водещ Стойка Стефанова

прочети още

Най-необходимите неща за момента, в който бебчето ще си е вече вкъщи

прочети още
Целиакия и козметика
23 октомври 2018

Azeta Bio е Безглутенова козметика!

прочети още