За нас
За нас

Фирма МАКОЛУНИ ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на напълно новия за България бранд AZETA BIO - Органична Био Веган Безглутенова Италианска Козметиката за бебета, бременни и майки. Другата Козметика, която внася МАКОЛУНИ ЕООД е Натуралната Израелска Професионална Козметиа Anna Lotan, призната от специалисти като най-добрата козметика в своята сфера!

Фирма МАКОЛУНИ ЕООД е създадена през 2017г. от Мартина Огнянова и Николай Колев, семейство, което в търсенето на най-доброто решение за себе си и децата, откриват тези два изключително близки до състава на кожата и качествени козметични бранда. Приемат като мисия да запознаят хората в България с тях и да предоставят възможността да ги използват!

Всички продукти на Azeta Bio са произведени в Италия и са сертифицирани по AIAB, което означава най-високо качество!

Марката Azeta Bio е с повече от 30 години опит. Продуктите се произвеждат със селектирани суровини и активни съставки. За производството са избрани авангардни и иновативни технологии, които гарантират високото качество и уникалността на продуктите.

Azeta Bio има сертификати за:

- Органична козметика

- Био козметика

- Веган козметика

- Безглутенова козметика

Основната активна съставка в линиите е органичното масло от Инка Инчи. Научните изследвания идентифицират маслото от Инка Инчи като най-доброто естествено масло, поради неговия състав, богат на ненаситени мастни киселини и уникална хранителност. С високото му съдържание на Омега 3 (повече от 48%), Омега 6 (35%) и Омега 9 (16%), маслото от Инка Инчи гарантира висока защита на тъканите на кожата, еластичност и хидратация.

МАКОЛУНИ ЕООД и Azeta Bio бяха сред спонсорите на едно от най-големите събития в света:

36-тото Световно Първенство по Художествена Гимнастика, което се проведе през 2018г. в София. Всички медалистки, както и състезателките до 8-мо място в многобоя получиха награда - продукти от Премиум Козметиката Azeta Bio.

AZETA Bio е отличена като "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2019г. на наградите за "Мода, Стил и Шоу Бизнес", по идея на великия български дизайнер - Красимир Недялков!

AZETA bio - our responsibility, your safety... - 30 sec

AZETA bio - Baby & Mother lines - 30 sec