Правим всичко с любов, даваме най-доброто от себе си и предлагаме само това, в което вярваме безусловно!

Коко и Марти,

Собственици на фирма МАКОЛУНИ ЕООД

Нашата история   

с Azeta Bio

Azeta Bio е една изключителна за нас история и определено е козметиката, която ни спаси заради неуспоримо по-високото качество от всичко, което се предлага на българския пазар. Казваме го от личен опит като родители на две дечица на 4г. и 5г. След раждането и двете ни деца имаха изключителна чувствителност към всякаква козметика, на моменти реагираха с възпаление и зачервяване на кожата дори от водата. Наложи ни се да опитаме всичко препоръчано и всичко най-добро на пазара освен в България и в чужбина. Когато открихме италианката Azeta Bio спряхме с всички опити. Това бяха единствените продукти, които успокояваха кожата и я поддържаша хидратирана, мека и спокойна. В последствие благодарение на грижата с Azeta Bio ние преодоляхме проблемите с нежнтата атопична кожа и сега сме изключително щастливи и благодарни! В последствие решихме да се заемем със задачата да докараме тази козметика до България, защото знаем колко безценна е тя за всички бебенца, дечица и мами, особено за тези с по-деликатна и чувствителна кожа. Козметиката, освен уникална с качеството си е уникална и с някои продукти, които нямат аналог на българския пазар, а са от есенциално значение за здравето на бебетата и майките (като напр. Оризовото нишесте на прах за вана за бебета, Течния талк за бебета, Есенциалното масло против простуда за бебета, Маслото за перинеум за бременни и др.). Продуктите на Azeta Bio са с най-високо ниво на хипоалергенност! Това гарантира спокойствието ни, което е жизнено важно в тези първи моменти!

Марката Azeta Bio е с повече от 30 години опит. Продуктите се произвеждат със селектирани суровини и активни съставки. За производството са избрани авангардни и иновативни технологии, които гарантират високото качество и уникалността на продуктите.

Azeta Bio има сертификати за:

- Органична козметика

- Био козметика

- Веган козметика

- Безглутенова козметика

- Сертифицирана от AIAB

Основната активна съставка в линиите е органичното масло от Инка Инчи. Научните изследвания идентифицират маслото от Инка Инчи като най-доброто естествено масло, поради неговия състав, богат на ненаситени мастни киселини и уникална хранителност. С високото му съдържание на Омега 3 (повече от 48%), Омега 6 (35%) и Омега 9 (16%), маслото от Инка Инчи гарантира висока защита на тъканите на кожата, еластичност и хидратация.

МАКОЛУНИ ЕООД и Azeta Bio спонсорирахме едно от най-големите събития в света:

36-тото Световно Първенство по Художествена Гимнастика, което се проведе през 2018г. в София. Всички медалистки, както и състезателките до 8-мо място в многобоя получиха награда - продукти от Премиум Козметиката Azeta Bio.

AZETA Bio е отличена като "Най-добра Грижа за Бебето и Майката" за 2018г., 2019г. и 2020г. на наградите за "Мода, Стил и Бизнес", по идея на великия български дизайнер - Красимир Недялков!

МАКОЛУНИ ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на напълно новия за България бранд AZETA BIO - Органична Био Веган Безглутенова Италианска Козметиката за бебета, бременни и майки. Другата Козметика, която внася МАКОЛУНИ ЕООД е Натуралната Израелска Професионална Козметиа Anna Lotan, призната от специалисти като най-добрата козметика в своята сфера!