Защо нашите безценни блиенти клиенти избраха Azeta Bio?

"На първо място в тази козметика ми харесва, че е абсолютно чиста, натурална. Това че съм спокойна, че детето ми няма да се обрине е най-важното. Освен това кожата на детето ми е прекрасна - мека, здрава, гладка."

"Митко никога не се е подсичал и кожата му никога не е имала никакви проблеми. От първия му ден използваме Азета Био. Личната лекарка ни пита каква козметика използваме, защото отдавна не е виждала дете с толкова хубава и здрава кожа. Препоръчвала съм козметиката и на други приятелки. Която я опита не я сменя."

"Използвам пастите за зъби за бебето от 7-мия му месец и за Гоги на 5г. На Гого са му много вкусни всички вкусове, а аз пък съм убедена, че това е най-добрия ми избор до сега. Като всяка майка търся най-доброто за децата. Освен това ми беше препоръчана, което за мен е друг важен фактор."

"Ние използваме само пастата за зъби и сме доволни."

KristinaChakurova.jpg
NikolPrediova.jpg
NeliMihaleva.jpg
Kaloyan.jpg
Dancheto.jpg
IMG_2740.JPG

"Детето много харесва вкуса на пастата за зъби.

Много сме доволни и от слънцезащитното мляко. Лятото го използваме редовно- повече от 2 пъти на седмица. По цял ден сме на плаж. Продукта ми осигурява спокойствие и защита от слънцето."

"В този свят, в който всичко е с химикали, това е едно от малкото чисти неща. Абсолютно безопасно за децата ми. Спокоен съм с тази козметика."

"Използвам крема против стрии. Това е единствения продукт, който ми е вършил работа срещу упоритите стрии."

Аз винаги искам най-доброто за децата си. В един разгоро чух, че си говорят за тази козметика, споменаха я като най-добрата в България... И сме с нея сега!

Още от нашите клиенти

за нас и Азета Био

"Препоръчвам винаги да четете състава на продуктите, тези масовите марки са ужасни. От Мустела й се изсушаваше кожата и се обриваше. Търсих доста време козметика без химия, да е по-изчистена и натурална. Сега сме с основно с Azeta Bio от година вече, супер е. Кожата става мекичка, мирише на бебе, състава е много добър. Хората са много отзивчиви и имат доста неща - за къпане, за мазане, грижа за косата, паста за зъби..."

Благодарение на полиненаситени мастни киселини

на маслото от Inka Inchi, нашата бебешка линия е

идеална за чувствителната бебешка кожа, поради

силно хидратиращата и защитна функция на маслото

по естествен начин.

_N2A4782.jpg

Маслото от ИНКА ИНЧИ с Омега 3,

осигурява на кожната тъкан

еластичност, защита и хидратация,

които са фундаментални при грижата за

кожата на жените по време и след

бременността.

anti%20stretch%20(3)_edited.jpg